Svenska Bil >> bil underhåll >> Tire underhåll >> Content

Hur Betygsätt Däck för Sedaner

Som förare, beror din säkerhet på kvalitet och underhåll av dina däck. Idag finns ett antal företag som tillverkar däck för sedaner, så dina val är oerhört omfattande. Som konsument bör du dra nytta av dina alternativ och välja de bästa däcken för de särskilda körförhållanden du kommer att stöta på. All-terrain däck är den bästa insatsen för dem av oss som behöver ett däck för varje väglaget. Instruktioner
1

Bestäm vilka däck du söker efter. All-terrain däck är bra för konsumenter som inte har råd olika uppsättningar av däck för olika körförhållanden. Om du bor i ett område där vintern förändrar körförhållanden, kanske du vill överväga vinterdäck.
2

Utse vad lastintervall du vill ha för dina däck. Belastningen anger det maximala vikten dina däck kommer att kunna hålla. Belastningsområden kan vara så lite som 70 eller så högt som 110. Ju högre siffra, desto mer vikt däcket kan hålla.
3

Bestäm vad varvtalsområde du behöver för dina däck. Det varvtalsområdet för ett däck är den maximala hastigheten varje däck kan säkert hantera. Betyg börjar på "L" för lätta lastbilar och terrängfordon. Sedans kan utrustas med "S", "T", "U" och "H" speed däck sortiment. "S" däck har den lägsta varvtalsområdet medan "H" däck har den högsta.
4

Undersök garantier av olika tillverkare. Längden av ett däck garanti kan göra det mer värdefullt för en konsument.
5

Skapa ett kalkylblad med fyra lådor, som en rubrik, för att betygsätta däcken du är intresserad Etikett varje låda med en annan däck egenskap. Du kan använda: Garanti längd, varvtalsområde, däck varierar belastning och totala poängen
6

Rang varje däck i varje egenskap genom att ge ett antal rang däcket, där 1 är det bästa betyg och 10. värst. Totalt dina poäng och den lägsta poängen kommer att vara din bästa däck.
7

Kontrollera dina poäng. En tre är den lägsta och bästa möjliga poäng. En 30 är den högsta och sämsta möjliga poäng. Däcket som har det lägsta numret är det perfekta däcket för din bil.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tire-maintenance/101194.html

Previous:
Next:

Tire underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.