Svenska Bil >> bil underhåll >> Tire underhåll >> Content

Hur vill kolla lufttrycket i ett däck på en Chrysler Sebring

Chrysler Sebring kommer i sedan, coupé och cabriolet-modeller. Om du äger en Sebring, är det viktigt att kontrollera däcktrycket, särskilt före långa resor. Att göra så kräver ett instrument som kallas en lufttrycksmätare och några minuter av din tid. Saker du behöver
lufttrycksmätare
Visa fler instruktioner
1

Låt dina däck svalna. Kontrollera lufttrycket i däcken på din Sebring omedelbart efter användning kommer att ge dig en felaktig läsning. Vänta en 1/2 timme för dina däck svalna, så att du kan få en korrekt däck läsning lufttryck.
2

Bestäm vad däcktrycket ska vara. Chrysler rekommenderar 28-34 psi på en 2008 Sebring. Om det inte kommer att transportera mycket vikt, bör du vara på den ljusa sidan av det intervallet. Om du kommer att ha en full bil, bör du vara på den tunga sidan.
3

in lufttrycksmätare. Ta av locket från luftventilen på din första däck och tryck din däck mätare på ventilen. En standard däck mätare dyker mätanordningen ut, vilket ger dig behandlingen.
4

Titta på numret för att se vad din lufttrycket är. Om det är för lågt, använd en luftpump för att lägga mer luft till däcken och kontrollera trycket igen för att kontrollera att du har lagt tillräckligt.
5

Upprepa dessa steg på de andra tre däcken och skona. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tire-maintenance/100860.html

Previous:
Next:

Tire underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.