Svenska Bil >> bil underhåll >> Tire underhåll >> Content

Hur du köper lastbilsdäck Online

Köpa lastbilsdäck kan vara frustrerande när det görs i butiken. Den större storlek däck behövs för att stödja lastbilen är inte alltid tillgängliga, vilket kan leda till butiken för att specialbeställa däcket, vilket i slutändan kommer att kosta mer pengar. Hoppa krångla med försäljning medarbetare och särskilda beställa avgifter - köpa lastbilsdäck nätet. Instruktioner
1

Välj ett av de "resurser" länkar. Dessa alla leda till nätbutiker som säljer lastbilsdäck.
2

Klicka på "Handla efter Vehicle." Input märke, modell och år av lastbilen du är ute efter att köpa däck för. Detta kommer att ta upp noteringen av tillgängliga däck för särskilt märke och modell av lastbilen.
3

Sök däcken efter storlek, märke, kostnad eller typ. Leta efter fasta däckmärken. Du vill inte köpa ett däck som inte varar. Några främsta varumärkena är Bridgestone, Michelin och Dunlop.
4

Bestäm vilken typ av däck du vill. Detta kommer huvudsakligen att bero på platsen för fordonet. Lastbilar i kallt klimat behöver vinterdäck för vintern, vilket kommer att ge bättre friktion i snön och isen än standard all-season däck.
5

Välj däcken genom att justera den mängd du skulle liknande, följt av att klicka på "Lägg i varukorgen". Följ stegen i kassan förfarandet för att slutföra köpet av däcken.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tire-maintenance/101081.html

Previous:
Next:

Tire underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.