Svenska Bil >> bil underhåll >> Tire underhåll >> Content

Hur man lagrar Begagnade Däck Utomhus

Bil entusiaster och "växelhuvuden" har en tendens att hamna med åtminstone en begagnad några däck som en följd av sin hobby. Naturligtvis bara för att däcket används inte betyda att det är meningslöst, så lagra begagnade däck på rätt sätt är viktigt att se till att däcken är i gott skick när det behövs. Dessutom kan felaktigt förvarade däcken blivit en källa till ett allvarligt skadedjur problem, vilket gör ordentlig förvaring dubbelt viktig. Saker du behöver
Bucket
Tvättmedel
Sponge
Plywood bordläggning
skjul eller skärmskydd
Polyeten presenningar eller soppåsar
Visa fler instruktioner

1

Tvätta varje däck med såpvatten och en svamp före lagring. Fett, olja och andra fordonsvätskor ibland har en frätande effekt på däckens gummi, så städa upp däcket och låt den torka.
2

Separata vita väggar däck från de mer typiska, all-svarta däck och lagra dem separat. Långvarig kontakt med svart gummi fläckar vita gummi, förstör effekten. Addera 3

Ställ en planka av plywood, också fria från fett eller andra bil fläckar, på marken i ett öppet skjul eller lean -skärmskydd. Skjulet håller däcken i solen, men du bör inte förvara dina däck på marken. Dessutom, ta bort eventuella bärbara generatorer eller ugnar är i närheten av din lagring skjul. Dessa genererar ozon, och sprickor ozon däcksgummi.
4

stapla däck i uthus vertikalt, vilket minimerar trötthet på gummit. Horisontell stapling kompresser och förvränger däcken på stapelns botten.
5

Täck däcken med en opak presenning gjord av polyeten. Denna ytterligare skyddar däcken från både solen och ozon. Detta håller också regnvatten från att samla in i däcket bottnar, där den blir stillastående och en naturlig grogrund för myggor. Ett alternativ till polyeten tarp är att sätta varje däck inuti sin egen svart polyeten sopsäck.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tire-maintenance/101336.html

Previous:
Next:

Tire underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.