Svenska Bil >> bil underhåll >> Tire underhåll >> Content

Hur man lägger reservdäcket i Mount på en Ford F350

Den svåraste delen om att ha en punktering förändrar platt och installera reservdäcket. Placering reservdäcket tillbaka på fordonet är ganska enkelt. Ford F350 s reservdäck lagras under den bakre stötfångaren. Det går tillbaka in i dess fäste i stort sett samma sätt som det kommer ut, utom i omvänd. Du använder fabriken jack handtaget för att sänka och höja hållaren, detta är samma handtag som du använde för att ta bort reservhjulet. F350: s reserv-däcket hållare är en metall bar som håller reservhjulet på plats när den lagras. Saker du behöver
Jack handtag
Visa fler instruktioner
1

in din jack handtaget i frisläppandet porten bredvid F-350: s registreringsskylt. Vrid jack handtaget moturs för att sänka reserv-däcket hållaren. Om hållaren har redan sänkt, hoppa över detta steg.
2

Kontrollera att reservhjulet ligger plant. Detta är nödvändigt för reserv-däcket hållare för att passa genom centrum och stödja den nedre sidan av fälgen. Ta tag i änden av hållaren. Vänd det lodrätt och sätt in den genom reservdäcket centrum-klacken hål. Låt den att falla genom till den andra änden av däcket. När det går igenom, kommer det att vända horisontellt och fånga, vilket säkrar reservdäcket.
3

Tryck reservdäcket och hållaren under den bakre stötfångaren. Återinsätt jack handtaget till porten. Medurs om du vill höja reservdäcket tillbaka i position. Sluta inte vrida jack handtaget tills den låses. När den låser, är däcket säker.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tire-maintenance/101487.html

Previous:
Next:

Tire underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.