Svenska Bil >> bil underhåll >> Tire underhåll >> Content

Hur man lagrar Däck

Även om de inte har en massa miles på dem, och har en hel del slitbana, gummidäck fordonet fortfarande okänd. För mycket åldrande kan göra dem farliga att använda. Enligt den brittiska Rubber Manufacturers Association, "Miljökrav som exponering för solljus och kustnära klimat, liksom dålig lagring och sällan användning, påskynda åldrandet." Om du lagrar däck, förvara dem på rätt sätt så att gummit inte försämras snabbt. Saker du behöver
Däck borste
Tvål och vatten
Wheel borste
Wheel Cleaner Review Gamla handdukar
Sopsäckar
Silvertejp
Visa fler instruktioner
1

Rengör däcken med ett däck borste och tvål och vatten, enligt Tire Rack, för att avlägsna smuts och fett. Använd ett hjul borste och en god kvalitet för att rengöra hjulen på monterade däck.

Torka däcken med handdukar, låt dem lufttorka.
2

Lägg varje däck i en separat sopsäck. Avlägsna så mycket av luften som möjligt innan du försegla påsen. Tejpa påsen stängd för att hålla damm och luft ut.
3

Store däck med vit text eller ränder staplade upp med de vita sidorna mot varandra, och de svarta sidorna inför, om du väljer att inte använda påsar. Detta kommer att hjälpa till att hålla den svarta gummit från gnugga och märkning de vita delarna.
4

Store däcken i en sval, torr plats borta från direkt solljus. En källare eller en verkstad är företrädesvis eftersom dessa platser ofta förblir svalt och inte har temperaturvariationer.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tire-maintenance/101370.html

Previous:
Next:

Tire underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.