Svenska Bil >> bil underhåll >> Tire underhåll >> Content

Hur jag kopplar en läckande däck?

Till skillnad från de gamla dagarna av rörtyp däck, en läcka i ett däck är i allmänhet lätt repareras så länge som en källa för tryckluft är tillgänglig, ofta utan att ens ta bort däcket från bilen . Tire plug verktyg och byggsatser säljs alls Biltema och de flesta stora varuhus, såsom Walmart eller Target. Dessa kit är enkla att använda, men de kräver en viss ansträngning. När du säkert kan ansluta en Tire

Däck kan pluggas säkert sätt om en liten punktering i slitbanan området. Däck med punktering i däcksidan området kan inte säkert pluggas. Stora nedskärningar och hål i någon del av däcket gör det också unrepairable genom att plugga.
Installera Plug


Din däck plugga kit bör innehålla flera pluggar och två verktyg. Dessa verktyg är en rasp och en plugg installatör. Ett verktyg som inte ingår, men kommer att vara till stor hjälp för att avlägsna föremål i däcket är ett par diagonala fräsar. Du bör också ha en vass kniv eller rakblad handy.Remove inga föremål, såsom spikar eller skruvar, från punktering. En sidavbitare fungerar bra för att gripa och dra dessa små föremål. Om punktera gjordes av glas, försök inte ta bort det utan att först sätta på säkerheten glasses.Push punkten av rasp i punktering. Försök att följa den exakta sökvägen skapas när däcket punkterades och skjut raspen helt genom däcket. Arbetet raspen in och ut för att förstora och rugga hålet i tire.Place en plugg i uttaget i installationen verktyget. Verktyget bör vara i centrum av pluggen. Skjut in kontakten i punktering fram till ungefär en halv tum av ändarna är utanför däcket. Det är lättare med uppblåst däck, men du måste arbeta snabbt för att undvika att förlora all luft. Dra kraftigt tillbaka på installera verktyget för att ta bort verktyget från pluggen, som kommer att bo i däcket. Med hjälp av en vass kniv, skär ändarna av pluggen jäms med thread.Inflate däcket till rätt tryck och testa plugg för läckor med en tvållösning.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tire-maintenance/101149.html

Previous:
Next:

Tire underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.