Svenska Bil >> bil underhåll >> Tire underhåll >> Content

Hur får jag en bildskärm däcktrycket på en Infiniti G37?

Däcktryck övervakningssystem kallas TPMS enheter. Dessa enheter är utformade för att låta föraren vet när det finns en låg eller punktering. Detta är en bra uppfinning eftersom folk verkligen inte tar sig tid att kolla luften i däcken tills de har en punktering eller olycka. En stor fråga är att de TPMS enheterna varar inte för evigt. Du kan bara räkna med att få cirka fem års tjänst ur dem tills batteriet dör. När batteriet dör du behöver för att sätta ett nytt i hjulet. Saker du behöver
Däck blocket
Jack
stödbenet
Lug nut skiftnyckel
ventilkärnan Tool Review Däck maskin
sidavbitare
12mm
fast nyckel New TPMS enhet
Visa fler instruktioner
1

hitta en skuggig och jämn plats att arbeta på din bil. Det är alltid en bra idé att ställa in parkeringsbromsen.
2

Wedge däcket blocket under ett av de däck som du inte arbetar med.
3

Dra uttaget ur bakluckan på G37 och placera den under ramen på bilen som kommer att lyfta däcket som du kommer att arbeta med. Tänk på din Jack fläckar är grundligt beskriven i din instruktionsbok. Jack upp däcket och satte en pallbock under denna för säkerheten.
4

Avlägsna muttrarna med klacken skiftnyckel som finns i stammen av G37 bredvid uttaget.

5

Dra däcket från bilen och rulla den över till din däck maskin. Avlägsna luft ur däcket genom att installera verktyget ventilkärnan in ventilspindeln och vrida den moturs.
6

tillkännagivande om dina däck maskin som det finns en pärla brytare på den nedre högra sidan. Den styrs av en pedal vid basen av maskinen. Rulla däcket till brytaren och placera brytaren där däcket och hjulet möts. Tryck på pedalen och bryta den övre vulsten.
7

Lyft ditt däck och hjul på toppen av däcket maskinen och skär gummi ventilspindeln ut från hjulet genom skärning av den undre delen av ventilskaftet med sidavbitare. Var noga med att inte låta rumpan som du avbröt falla in i däcket.
8

Tryck ned på däcket och installera din nya TPMS enheten genom att sätta i slutet ventilskaftet genom ventilskaftet hålet och säkra med en 12 mm mutter på toppen. Dra åt 12mm muttern med en 12mm fast nyckel.
9

Pumpa däcket till rätt inflationen med slang däck inflationen som är en del av däcket maskinen. Det finns också en lufttrycksmätare som en del av däcket maskinen också, så du kan mäta rätt mängd lufttrycket som du lägger in i dina däck.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tire-maintenance/101985.html

Previous:
Next:

Tire underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.