Svenska Bil >> bil underhåll >> Tire underhåll >> Content

Vård för aluminiumhjul Alu

Aluminium fälgar gör en bil ser chic och elegant. Smuts och bromsdamm tenderar att bygga upp på legering och få dem att se svart och smutsig. När vårdas på rätt sätt, kommer lättmetallfälgar se ut som nya och behålla sin borstad, silvrigt utseende. För att behålla dina hjul, se till att du har rätt material för jobbet genom att gå till din lokala bil butik och köpa ett par viktiga punkter. Rengöring dina hjul

hålla dina hjul rena är viktigt för utseendet på dina fälgar eftersom värmen som orsakas av körning kan orsaka bromsdamm och smuts att baka rätt in i beläggningen på utsidan av dina hjul . Om detta händer, kanske du inte kunna få den bakade in smutsen helt av dina hjul. För att stoppa detta från att hända, bör du tvätta dina hjul med några veckors mellanrum när du märker att de börjar samla smuts och bromsdamm. Använd mild tvål för att rengöra din aluminium aluminiumfälgar. De flesta rengöringsmedel och tvättmedel är för stark för att användas på dina hjul. Använd ett fullföljande aluminiumfälg att belägga utsidan av dina hjul och att skydda dem. Slang off rest varje vecka för att hålla rent utseende mellan faktiska rengöring av hjulen.

När det kommer till städning dina hjul, är det viktigt att komma ihåg några grunderna. Rengör aldrig dina hjul när de är varma. Detta kan leda till att tvålen torka på hjulen, och det blir svårt att rengöra. Rengör inte dina däck aluminiumlegering med någon typ av slipande rengöringsmedel eller svampar. Dessa typer av objekt kommer att orsaka repor att visas på dina hjul, och de kan endast tas bort genom att lackeras eller poleras. Försök att hålla dig borta från däck rengöringsmedel eftersom de kan vara för stark för dina aluminiumfälgar. När du rengör dina hjul, rena en och skölj sedan bort det innan du går vidare till nästa hjul. Detta kommer att stoppa dina hjul från att få vattenstämplar eller fläckar på grund av tvål inte är helt sköljas bort.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tire-maintenance/101158.html

Previous:
Next:

Tire underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.