Svenska Bil >> bil underhåll >> Tire underhåll >> Content

Hur vill kolla lufttrycket i ett däck på en Toyota Highlander

Toyota Highlander är en crossover SUV som introducerades som en 2001 Toyota modell. Om du äger en Highlander, använder du troligtvis din crossover SUV för dragande din familj, arbeta objekt och ibland även möbler. Dina däck kan ta ganska mycket stryk. Att se dina däck är fyllda till rätt tryck säkerställer att du får den behandling du vill ha och den gas körsträcka du behöver. Saker du behöver
lufttrycksmätare
Visa fler instruktioner
1

Köp ett däck tryckmätare. Dessa kan hittas i någon Biltema och de flesta varuhus. Få en som har en skärm som är lätt för dig att läsa.
2

Hitta rekommenderat tryckområde på insidan förardörren på din Highlander. Toyota rekommenderar ett tryck av minst 26 psi och inte mer än 36 psi för din crossover SUV.
3

Cool dina däck under natten. Köra runt bara värmer upp luften i ditt däck. Detta kommer att ge dig en aning felaktig läsning. Om det inte är en nödsituation, vänta bara tills första sak på morgonen eller efter några timmar av kyla din Highlander däck innan du kontrollerar lufttrycket i däcken.
4

bort locken från dina däck 'ventilskaften.

5

Tryck mätaren lufttrycket på ventilskaften. Du måste göra detta tillräckligt hårt och i rätt vinkel för att helt koppla mätaren till dina däck. Det är lätt att säga om du gör det fel, som du kommer att höra ett svagt väsande ljud som betyder att luft läcker ut från däcket.
6

Läs värdet på din Highlander s däcktryck genom att ta bort mätaren från ventilspindeln och titta på resultaten. Upprepa dessa steg för alla fyra däck och reservdelar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tire-maintenance/100899.html

Previous:
Next:

Tire underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.