Svenska Bil >> bil underhåll >> Tire underhåll >> Content

Hur Krita Däck

Krita och däcken är inte två saker som går normalt tillsammans om du funderar på att ständigt vakande meter maid som bara markerade bilen ska biljett under de närmaste 30 minuter. Det finns en anledning till varför du skulle vilja krita dina egna däck men - för att testa din däcktrycket. Denna metod för att kontrollera däcktrycket, kallad krita testet visar om dina däck är utbuktning från för mycket tryck eller om det är något konkav från en brist på tryck. Saker du behöver
Bil
Krita
Rak kant
Visa fler instruktioner
1

Kör till en plan yta. Detta kan vara din uppfart eller på gatan framför ditt hus. Se bara till att det inte finns en hel del sprickor, bulor eller hål potten i marken.
2

Rita en tjock, rak linje tvärs över bredden på däcket.

3

Kör bilen framåt minst en full bil längd.
4

Inspektera krita på marken och på däcket. Ett däck med rätt lufttryck skall trycka på krita linje jämnt över marken. Detta innebär att du får se hela kritlinje tryckt på marken. Ett överfyllt däck kommer att bukta och endast i mitten av linjen kommer att vidröra marken. Du kommer bara se en liten del av linje om detta är fallet. Om du är däcket underinflated, ser du bara de sidor av raderna sedan mitten av däcket är inte att ta kontakt med marken.
5

Justera däckens lufttryck enligt krita testresultat.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tire-maintenance/101432.html

Previous:
Next:

Tire underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.