Svenska Bil >> bil underhåll >> Tire underhåll >> Content

Hur vill kolla lufttrycket i ett däck i en Ford Mustang

Ford Mustang är synonymt med motorväg prestanda. Ägarna har babying sin Mustangs i årtionden, så det är inte konstigt att kunniga Mustang ägare vill ha det bästa när det kommer till bildskärmar däcktryck. Många Mustang ägare köper däcktrycksövervakning kit för att möjliggöra snabba avläsningar av varje däckets tryck. Saker du behöver
lufttrycksmätare
Visa fler instruktioner
1

Välj däck mätare eller modellen av däcktryckskontroll kit som möter behoven hos din Ford Mustang. De flesta granskar bolag erbjuder byggsatser, från familjen skåpbilar, hög bilar prestanda, husvagnar och 18-hjulingar. Du kan naturligtvis även köpa en billig däck mätare för att kontrollera lufttrycket i din Ford Mustang.
2

Har däcktrycket övervaka kit professionellt installerade eller få ut din lufttrycksmätare. Det finns flera känsliga instrument och komponenter som ger dig möjlighet att övervaka och justera däckets tryck med ett kit som inte kommer att fungera ordentligt om det installeras felaktigt.
3

Ange Ford på uppmaning av controller för att ange ditt märke av bil på ditt kit. Ange Mustang för modell. Ange ditt år på din bil när du ombeds att göra det. Datorn kommer automatiskt att känna bilens optimalt tryck.
4

Kontrollera lufttrycket i dina Mustang med cykling genom däcken på ditt kit eller genom att placera ratten i din lufttrycksmätare på däckets ventil stjälkar och kontroll av behandlingen.
5

Pumpa eller tömma däcket enlighet med det enkla pilarna och på den huvudsakliga regulatorn av ditt kit. Du kan också använda en kompressor däck luft att blåsa dina däck till rätt tryck nivåer. Ford rekommenderar att din Mustang upprätthåller nivåer däcktryck på 26 till 34 psi.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tire-maintenance/100875.html

Previous:
Next:

Tire underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.