Svenska Bil >> bil underhåll >> Tire underhåll >> Content

Hur man lägger in en ATV däck på en fälg

ATV däck, en gång mycket sliten, tappar mycket av sin dragkraft, och måste bytas ut. Så snarare än att betala stora arbetskostnader för en butik att sätta nya däck på din ATV fälgar, helt enkelt göra det själv. Med några få verktyg processen är ganska enkel, och kan fyllas i på några minuter. Saker du behöver
kofot
Replacement Cup däck
tvålvatten
Air kompressor
Visa fler instruktioner
1

Placera kanten på en ren matta på marken, yttre sidan uppåt.
2

Tryck ena sidan av däcket på fälgen, och se till att möta däckets slitbana rätt håll (det brukar vara en pil på sidan av däcket som pekar åt vilket håll däcket skall rotera).
3

Skjut däcket vidare på fälgen. Kontrollera att gummikanten liner inuti fälgen fortfarande är centrerad inuti fälgen och är helt intakt.
4

Använd en kofot för att bända den andra sidan av däcket på fälgen. Börja vid en punkt på däcket, och sakta arbeta dig runt. Var noga med att inte repa eller buckla fälgen.
5

Stå upp däcket, och häll tvålvatten strax innanför kanten på båda sidor av däcket. Detta gör att däcket att glida lättare upp på vulsten av fälgen.
6

Använd en luftkompressor för att pumpa upp däcket till den önskade hårdheten. Kontrollera att däcket poppar på till dess kula på båda sidor.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tire-maintenance/100968.html

Previous:
Next:

Tire underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.