Svenska Bil >> bil underhåll >> Tire underhåll >> Content

Hur vill kolla lufttrycket i ett däck på en Jeep Grand Cherokee

Jeep Grand Cherokee är väl känd för sin förmåga att hantera hektiska stadslivet samt oländig terräng och oförsonliga väderförhållanden. Kom bara ihåg, är att korrekt underhåll av din bil nyckeln till optimal prestanda. Däcken, i synnerhet bör få god uppmärksamhet, eftersom de möjliggör ditt fordon för att navigera så bra. Saker du behöver
lufttrycksmätare
Visa fler instruktioner
1

parkera din SUV på plan mark och låta bilen svalna. Undvik heta ytor som orsakar luften i dina däck att blåsa. När däcken på din bil är överhettad, kan du få felaktiga avläsningar lufttryck. Att låta däcken på din Grand Cherokee svalna ett par timmar ger dig den bästa behandlingen möjligt.
2

Bekanta dig med dina däck, om du inte redan har. Du kan hitta sin information om fordonet postade i dörrkarmen, i handskfacket eller på insidan av din bagageluckan. För däck som har ändrats, kan uppgifter om högsta tillåtna tryck finns på däcksidan. Detta kan inte vara bra, eftersom du inte bör vanligtvis fylla dina däck med maximalt tryck. Emellertid bör däcken vara tillräckligt lika för att det ursprungliga om de används, så den rekommenderade nivån för de ursprungliga däcken kan räcka. Jeep rekommenderar pumpning av däck Grand Cherokee till 28 till 36 psi.
3

Ta ut ditt tryckmätare och skruva ventilen på däcket. Tryck mätaren stadigt mot ventilens öppning, annars hörs ett väsande ljud betecknar utsläpp av luft ur däcken.
4

Läs tryckmätningen och jämför dem med de specifikationer för däcket ifråga . Om för högt, släpp lite luft genom att trycka försiktigt mot ventilen med kanten av din mätare och sedan skruva tillbaka locket på. Om alltför låg, skruva åt locket på och få din bil till närmaste bensinstation för att lägga till lite luft.
5

Använd din mätare ofta medan uppblåsning eller tömning. På så sätt kommer du Överdriv inte förändringen i trycket. Såvida inte annat anges i bruksanvisningen eller specifikationerna däck, se till att trycket är lika i alla fyra däcken.
6

Upprepa dessa steg regelbundet en gång i månaden och före långväga körning eller ovanligt hårda terrängen . Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tire-maintenance/100872.html

Previous:
Next:

Tire underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.