Svenska Bil >> bil underhåll >> Tire underhåll >> Content

Hur man tar bort reservdäcket Från en Mazda Tribute

Att få en punktering kan vara en frustrerande händelse, få en punktering och inte veta hur man ska komma åt din fritid är ännu värre. Mazda Tribute har ett unikt sätt att lagra sitt reservdäck, så läs vidare för information om hur du tar bort reservhjulet från din Mazda Tribute. Saker du behöver
Factory rörtång
Handduk
Handskar
Visa fler instruktioner
1

Stäng av motorn och dra åt parkeringsbromsen. Parkeringsbromsen ska vara åtdragen när du arbetar bakom eller under ett fordon. Placera handduken på marken bakom den bakre stötfångaren av fordonet för att förhindra nedsmutsning dina kläder.
2

Lokalisera uttaget. Mazda Tribute jack ligger i det bakre lastutrymmet på passagerarsidan av fordonet. Du måste ta bort en plast panel att komma åt den. Domkraften ska ha en särskild lug skiftnyckel medföljer det att du kommer att använda för att frigöra reservhjulet.
3

in rörtång i tillgång hålet på bakre stötfångaren. Öppna en kropp-färgad lock med fingret för att öppna hålet. Vrid rörtång moturs tills reservdäcket släpps ut på marken. Vrid nyckeln två eller tre gånger efter däcket vidrör marken för att skapa slack i kabeln.
4

Vrid hållaren under däcket i sidled för att lyfta den från hålet i mitten av reservdäcket. Avlägsna däcket från under fordonet och återställa kabeln till sitt ursprungliga läge genom att vrida rörtång medsols i tillgången hålet. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tire-maintenance/101047.html

Previous:
Next:

Tire underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.