Svenska Bil >> bil underhåll >> Tire underhåll >> Content

Hur vill kolla lufttrycket i ett däck på en Lincoln Navigator

Lincoln Navigator är en high-end sports utility vehicle. När du köper denna bil, är det viktigt att upprätthålla kvaliteten på bilen. Detta gör gör det nödvändigt underhåll mycket viktigt, vilket inkluderar kontroll av däcktrycket varje gång du fyller upp eller när de visas lågt. Kontroll däcktrycket är särskilt viktigt i kallt väder och ordentlig inflation bidrar till att förbättra din gas körsträcka. Saker du behöver
lufttrycksmätare
Visa fler instruktioner
1

vet vad din däcktrycket ska vara. 2008 Navigator är utrustad med P255/70R18 112H däck. De 112 innebär att Navigator har en viktbelastning 2,484 pounds. Mängden tryck som behövs i dina däck bestäms av denna vikt belastning. Lincoln rekommenderar tryck av 26-36 psi på Navigator.
2

Använd lufttrycksmätare. Ta av locket från luften ventilen och tryck på lufttrycksmätare. Efter ungefär två sekunder, ta bort mätaren att betrakta läsning.
3

Låt en del av luften ut, om däcken är överdrivet. Varma förhållanden innebär ofta däckens lufttryck är högre än den borde vara. Om så är fallet, tryck ner på luftventilen. Du kommer att höra ett väsande ljud, vilket innebär att luften som kommer ut ur däcket.
4

Öka lufttrycket när däcket förefaller vara låg. Pumpa den till rekommenderat tryck nivån.
5

Kontrollera igen trycket. När du släpper ut vad du tycker är rätt mängd luft, kontrollera trycket igen. Lägg till mer luft med en luftpump om man släppte ut för mycket, eller släppa ut mer luft om det behövs.
6

Upprepa dessa steg på varje däck. Efter att du har justerat lufttrycket på din första däck, se till att kontrollera trycket på dina andra tre däcken för att se till att ha rätt mängd luft i däcken.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tire-maintenance/100921.html

Previous:
Next:

Tire underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.