Svenska Bil >> bil underhåll >> Tire underhåll >> Content

Hur vill kolla lufttrycket i ett däck i en Cadillac Escalade

The Cadillac Escalade är en high-end sports utility vehicle och det är viktigt att lära känna din SUV innan du tar den på vägen. Kontroll av däckens lufttryck i en Escalade garanterar din säkerhet när du kör och du kan öka gas körsträcka med ordentlig inflation. Ett däck kan förlora upp till hälften av sin luft innan den visas platt, så kolla din lufttrycket minst en gång per månad. Instruktioner
1

Kontrollera dina däck och din last vikt. Om du kör en Cadillac Escalade du måste först vara säker på att dina däck börjar med "LT", som står för lätt lastbil. Om du vet vikten dina däck kan hålla, kan du avgöra vad däcktrycket ska vara. En standard däck på Cadillac Escalade är en LT 235/85R16 114/111Q. De 111 motsvarar vikten varje däck kan stödja, och i det här fallet är det £ 2409.
2

Tryck din däck mätare i däcket stammen. Ta av korken på ventilskaftet på dina däck och skjut lufttrycksmätare på ventilen. Håll den på plats för en eller två sekunder innan du tar bort det från däckventilen.
3

Släpp mätaren. Dra lufttrycksmätare utanför dina däck och läsa numret lufttryck för att avgöra hur mycket luft du behöver för att pumpa tillbaka in i däcket, om det inte är skadat. Till exempel kommer den 2003 Escalade standard med P265/70R16 däck som skall pumpas till 36psi på fram-och baksidan. Hitta rätt psi för din specifika modell genom att titta på sidoväggen av däcken.
4

Kontrollera dina andra däck. Innan du är klar, ta de andra tre däcken för deras lufttryck. Om trycket blir lågt i dem också, fylla dem innan du lämnar. Tillbaka locken tillbaka på ventilskaften.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tire-maintenance/100920.html

Previous:
Next:

Tire underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.