Svenska Bil >> bil underhåll >> Tire underhåll >> Content

Däck Insamling & Recycling avtal

De flesta människor inte sätta mycket tankearbete på vad som händer med deras gamla däck när de köper en annan uppsättning. Gamla däck är en av de svåraste artiklar att du kan kasta på grund av miljöhänsyn. Däck återvinning har blivit det mest populära sättet att göra sig av med gamla däck, med lokala och statliga myndigheter ofta erbjuda initiativ och driver för människor att bli av med sina gamla däck. Tire Bortskaffande Issues

Det finns flera skäl däck är ett problem att göra sig av med. Man är helt enkelt att det finns en hel del av dem. Varje bil i landet har minst fyra däck, inte räknar reservhjulet. Dessa däck kommer alla slits ut så småningom och behöver tas om hand. Däck är slitstarka men, så de tar mycket lång tid att bryta ned. De är också relativt stora i jämförelse med de flesta skräp, så de tar upp en hel del utrymme i deponier och kan fälla metan gaser inuti dem. Däck bränder i deponier kan brinna under en lång tid och är svåra att släcka. Dessutom kan gifter i däcken blodigel i marken som materialen bryts ned. På grund av problemen med däck omhändertagande, de flesta stater införa en avgift däckåtervinning på köpare av nya däck, antingen som en del av priset för det nya däcket eller som en avgift för att ta hand om de gamla.

Tire Recycling

däckåtervinning löser problemen med däck förfogande genom att ta alla de begagnade däck och göra dem till ämnen och produkter som kan användas igen. Dessa poster inkluderar asfalt, skor, chips gummi som används på lekplatser, konstgjorda rev och även bränsle.
Däck samlingar

Däck samlingar innehas av privata företag, städer, län och stater. Däck samlingar är avsedda att ge människor en plats att föra alla sina gamla, oanvändbara däck och avyttra dem för liten eller ingen kostnad. Dessa samlingar är avsedda att minska däck lager och uppmuntra enskilda personer eller företag som har ackumulerat ett betydande antal däck att förfoga över dem på ett säkert sätt. Individer eller företag kan lagra däck eftersom de inte vill betala de avgifter att avyttra dem.
Avtal om återvinning

Återvinning avtal åläggs enskilda personer och företag som del av processerna däck insamling av vissa statliga och stadens myndigheter. Återvinningen Avtalet anger vanligen att den enskilde kan bli av med alla sina lagrade plattor för liten eller ingen kostnad så länge de accepterar att inte samla däcken igen och att de inte längre har lagrat däck på sin egendom eller i sin ägo.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tire-maintenance/102008.html

Previous:
Next:

Tire underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.