Svenska Bil >> bil underhåll >> Tire underhåll >> Content

Hur man byter en Spare donut Tire

Varje fordon kommer ut på utställningslokalen golvet med fem däck, fyra är på fordonet, och den femte är reservdäcket. Den reservdäck oftast kallas en munk på grund av den lilla storleken, men det är en fungerande däck kan stödja din bil när du ordentligt pumpade. Men munk däck inte gjorda för kontinuerlig användning. De kommer att börja bryta ner och skadas med upprepad användning. Du har flera ersättare alternativ för skadade eller gamla reservdelar munk däck. Instruktioner
1

Identifiera storleken på din reservdäck. Den dimensionering tryckt på däcksidan. Om din reservdäcket har tappat bort eller informationen på däcket är oläslig, konsultera din instruktionsbok. Under avsnittet för att ändra reservdäcket blir storleken informationen. Informationen kan också skrivas ut på din dörrkarm med dina rekommenderade däckdimensioner. Kontakta din återförsäljare
2

. Din lokala auto återförsäljare kan beställa ett lager ersättare som kommer att vara en exakt storlek och material passar till ditt fordon. Denna metod av ersättning är den mest kostsamma som originaldelar direkt från handlaren är certifierade för din bil och därmed dyrare.
3

Kontakta din lokala däckverkstad. Inköp specialdäck som munkar är svårt att göra på nätet. Den bästa källan är däcktillverkaren kataloger, som innehåller både tillverkarens föreslagna priset och bulk prissättning och är vanligtvis inte publiceras offentligt. Däcket butiken kommer att kunna hitta en billig, samma storlek ersättare för dig och ha det beställt.
4

Besök lokala rädda varv. De flesta rädda varv kommer lagra reservdäck från de olika vrak som de samlar in. Denna metod är definitivt det billigaste alternativet för en direkt ersättning av ditt lager reservdäck.
5

Byt däcket med en full-size reservdelar. Du kan köpa en billig däck eller återvinna ett gammalt däck från nästa gång du köper nya däck och placera det däcket på en billig fälg. Du kan plocka upp nya fälgar på någon däckverkstad eller kvalitet begagnade fälgar vid rädda varv. Vanligtvis kommer den att kosta i storleksordningen $ 30 till $ 50 och ger dig en full-size däck. Nackdelen är att du förlorar en del utrymme i bagageutrymmet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tire-maintenance/101556.html

Previous:
Next:

Tire underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.