Svenska Bil >> bil underhåll >> Tire underhåll >> Content

Är en extra Tire garanti värt det?

Att köpa en ny uppsättning däck kan bli kostsamt. Med fyra nya däck som kostar hundratals dollar, många människor undrar om de ska satsa ännu mer pengar på extra väg fara garanti som ofta erbjuds dem på däckverkstad. Tillverkarens garanti

Däcket garanti från tillverkaren täcker fel i material och utförande bara. Detta innebär att om något händer med ett däck, för att den skada som skall täckas av garantin, måste det vara en direkt orsak av ett tillverkningsfel. Inga andra skador täcks.
Funktion

extra fara på vägen däck garanti erbjuds av många däck butiker går utöver tillverkarens garanti. Det täcker oavsiktliga skador på däcket under normal drift.
Överväganden
p Om du ofta kör på dåliga vägar som har en massa gropar eller på dåligt underhållna landsvägar, kan den extra garantin vara värt det. Även om däcken är mycket dyra, kan den relativt lilla kostnaden för den förlängda garantin vara billigare än att betala en stor summa pengar för att ersätta ett enda däck.
Effekter
< p> Många människor köper extra däcket garanti på grund av den trygghet som det ger. Om ett däck blir slits eller blir punkteras av en spik vid en olämplig tidpunkt, är det extra däcket garanti finns för att täcka skadan för dem.
Missuppfattningar

Medan extra garanti täcker skador fara på vägen, i de flesta fall inte omfattar övergrepp. Förtida slitbanan slitage eller andra skador på däcken som orsakas av aggressiv körning kommer inte att omfattas av den extra garantin. Övergripande
Fördelar

, fördelarna och sinnesfrid som en väg fara garanti erbjuder vida överstiga liten extra kostnad det medför. Dessutom har många fara på vägen garantier täcker även skador på fordonet (fender brunnar och fälgar) uppkommer från däck misslyckande på grund av fara på vägen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tire-maintenance/101229.html

Previous:
Next:

Tire underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.