Svenska Bil >> bil underhåll >> Tire underhåll >> Content

Hur vill kolla lufttrycket i ett däck i en Ford Taurus

Ford Taurus är en medelstor sedan som är perfekt för familjer eller någon som behöver lite utrymme. Kontrollera däcktrycket på en Taurus är viktigt för säkerheten för fordonet och alla ombord och bör göras varje månad. Saker du behöver
lufttrycksmätare
Visa fler instruktioner
1

tillåter dina däck svalna. Om du kontrollerar däcktrycket på din Taurus direkt efter körning av bilen, kommer du inte ha en korrekt avläsning av däcktryck. Ge dina däck lite tid att svalna innan du kontrollerar trycket.
2

bort ventilkåpan på varje däck. Detta lock är en viktig del av hjulet, så vill inte förlora det. Ta det från ventilen, så att du har utrymme att tillämpa mätaren. Men se till att du sätter den på en säker plats som du ficka, så att du inte förlorar det.
3

Sätt mätaren på ventilen i några sekunder, sedan läs numret som lyser på skärmen eller som hoppat ur på en pinne mätare. Ford rekommenderar en psi-nivå den 26 och 36 för Taurus. Dessa siffror är på sidorna av de ursprungliga däcken på Taurus. Du kan också läsa de rekommenderade nivåerna inuti förardörren.
4

Kontrollera de andra däcken. När du har kontrollerat ett däck, kolla de andra tre däcken på din Taurus att se till att de alla är på en säker nivå.
5

Öka eller minska lufttrycket på däcken, efter att jämföra trycket nivåer med det rekommenderade trycket beloppen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tire-maintenance/100874.html

Previous:
Next:

Tire underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.