Svenska Bil >> bil underhåll >> Tire underhåll >> Content

Hur Rotera Däck i en Ford Focus

Focus är Fords nybörjar bil och är gjord med stor hantering funktioner eftersom det även säljs över hela världen. Den finns i ett antal organ stilar, från en kombi till en fyra-dörrars sedan. Du bör rotera däcken ungefär var 5000 miles. Saker du behöver
Fyra knektar eller hydraulisk lyft
Lug nut skiftnyckel
Visa fler instruktioner
1

Se till att däcken är alla i samma ålder när man gör full rotation . Byt däck från sida till sida om däcken är olika storlekar i fram och bak.
2

Parkera bilen på en plan yta och placera en träbit bakom ryggen däck för att hålla bilen rullande samtidigt du jack upp framför bilen. Lossa alla muttrarna på varje däck.
3

Placera två uttag under fordonets front, en på varje sida, och lyft sedan bakre upp på ytterligare två pallbockar. Hissa upp bilen lämnar bara tillräckligt med utrymme för att ta bort däcken.
4

Flytta passagerarsidan bakhjulet till fronten, och passagerarsidan fram till förarsidan bak. Slå föraren däckets sida bak på framsidan och förarsidan framdäcket på passagerarsidan bak. Dra åt muttrarna ombonat, men inte helt.
5

Sänk den bakre först och ersätta trä bakom däcken. Sänk fronten och sedan gå runt och dra åt tappmuttem dess snävaste passform. Om en hiss, sänka hela bilen och dra åt hjulmuttrarna.
6

Justera de främre och bakre däcktryck. Hitta rätt däcktryck på en etikett inuti förardörren.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tire-maintenance/100854.html

Previous:
Next:

Tire underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.