Svenska Bil >> bil underhåll >> Tire underhåll >> Content

Hur Räta ett Bent Truck Rim

Du böjde fälgen på din lastbil hjul. Hur eller varför är oväsentligt. Reparera skadorna kommer att avlasta vingla och skaka som vibrerar hela lastbilen, och du kan utföra reparationen inom loppet av en eftermiddag. Allt du behöver är en hammare, rak kant och gasolbrännare. Saker du behöver
Handhållna gasolbrännare
Hammer
Rim plattången Tool Review Rak kant
Metall fil
Stålull
Visa fler instruktioner

1

Ha en professionell demontera däcket. Du kan ta bort däcket från fälgen, men processen är mycket svårt utan pry barer och förkunskaper.
2

Värm det skadade området med en handhållen gasolbrännare. Undvik att värma ansiktet på fälgen om du har en skyddande beläggning. Använd den hetaste lågan kapabel (blåaste) för att undvika alltför brännande av fälgen.
3

Hammer böjen med korta men kraftfulla svängningar. Du kan behöva värma området flera gånger för att få böjen spola med resten av fälgen. En fälg plattången verktyg kommer att fånga på böjen och tillåter dig att dra eller skjuta det tillbaka i form. Använd en rak kant, t.ex. en linjal eller en bit platt trä, för att bedöma när reparationen är i jämnhöjd med resten av fälgen.
4

Slät ut repor eller grader med hjälp av en metall-fil. Rensa bort eventuella sveda märken med stålull.
5

Ha en professionell montera och balansera däck på fälgen innan du installerar på din lastbil.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tire-maintenance/101641.html

Previous:
Next:

Tire underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.