Svenska Bil >> bil underhåll >> Tire underhåll >> Content

Hur vill kolla lufttrycket i ett däck i en Chevy Impala

Om du vill få bättre gas körsträcka och säkerställa hanteringen du förväntar dig av din Chevy Impala, måste dina däck pumpas till rätt tryck. Det brukade vara en smärta på grund av den lilla avläsningar på gammaldags mätare. Nu kan du även kontrollera lufttrycket i din Impala med moderna apparater som en talande digital lufttrycksmätare. Saker du behöver
lufttrycksmätare
Visa fler instruktioner
1

överväga att få en talande däck mätare som kommer att tala dig läsningen däcktrycket.
2

Låt dina Impala däck svalt. Om dina däck är varm när du kontrollerar dem, kan resultaten vara missvisande eftersom värmen gör luften i dina däck expandera. Vänta tills en morgon när solen inte har uppvärmd dina däck och du inte har kört runt.
3

Ta av dig ventilhattar från dina däck och hålla reda på dem. Dessa är lätta att tappa, och de brukar studsa och rulla till en plats där du inte kan hitta dem. Förvara dem i fickan för förvaring.
4

Tryck din käpp mätare eller din prata lufttrycksmätare på varje ventilspindeln. Om du gör det fel, kommer du att höra ett väsande ljud. Detta innebär att luften i dina däck är att fly. Tryck hårt nog och i rätt vinkel för att få den rätta anslutningen. Tryck på "On" knappen på din prata däck spårvidd, om det är det du använder.
5

Ta del av de resultat du pratar däck mätare ger dig. Du kanske vill skriva siffrorna nere när du går, märkning varje nummer med motsvarande däck.
6

Se dina däck är fyllda till tillverkarens föreslagna trycket. Detta kan hittas på ett klistermärke på förarsidans dörr. A 2008 Chevy Impala SS levereras med däck dimensionerade P235/50R18 97W, vilket innebär att varje däck kan stödja £ 1609. Tänk på att viktfördelning frågor. Om du har tunga föremål som väger baksidan nedåt, kommer dessa bakdäcken att stödja mer tyngd och måste kontrolleras oftare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tire-maintenance/100862.html

Previous:
Next:

Tire underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.