Svenska Bil >> bil underhåll >> Tire underhåll >> Content

Så ändrar vita Letters to Black däck

Många bildäck komma med stora, upphöjda vita bokstäver på däcksidan namnge däcktillverkaren och däcktyp. Om du föredrar att inte vara en rullande obetald reklam för ett däck företag, eller om du vill ha svarta sidoväggar av estetiska skäl, finns det några saker du kan göra för att ändra din sidovägg med upphöjda vita bokstäver på en all-svart sidovägg. Saker du behöver
Rag
Pensel
Däck blackener
Visa fler instruktioner
Täck med ett däck Blackener
1

Torka ut dina däck . Om det har regnat eller snöat, kanske du behöver lämna din bil i garaget under natten för att få dina däck torka.
2

Torka dina däck ren. Använd en torr trasa och undvik tvättmedel, vilket kunde hålla blackener från bindning till däcket. Addera 3

Använd din pensel för att måla blackener i ett tunt lager över de upphöjda vita bokstäver på dina däck.
4

Låt blackener torka i en timme.
Andra tillval
5

Använd skokräm för att täcka upp vita bokstäver på dina däck. Gnid in med en trasa, precis som du skulle göra om du tillämpa det på din sko.
6

måla över bokstäverna med svart färg. Innan du målar alla däcken, måla en provyta först och låt den torka att se till att det torkar till rätt färg.
7

Använd en svart märkpenna färg över vita bokstäver på din däck. Detta tenderar att kräva mer frekvent återapplicering än andra metoder, men du kan hålla markören i handskfacket för bekvämlighet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tire-maintenance/101933.html

Previous:
Next:

Tire underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.