Svenska Bil >> bil underhåll >> Tire underhåll >> Content

Hur man använder glaspärlor Balancing

Glaspärlor används för att balansera däcken. För för däcket att balansera på rätt sätt, glaspärlor måste föras inom däckets kärna. Processen att föra in glaspärlor i däcket kan verka som en svår uppgift, men det kan göras med lämpliga verktyg. Hantering ett däck kan vara svårt, så det kan vara bäst att ha någon som hjälper dig med det här projektet. Saker du behöver
däckvulsterna
Glas
Applicator
Visa fler instruktioner
1

bort ventilkåpan från kanten av däcket. Ventilkåpan är svart, gummi pjäs som verkar komma ut ur fälgen. Skruva av toppen av locket för att avslöja en öppning.
2

Öppna påsen av glaspärlor genom att skära bort ett hörn och häll pärlorna i applikatorn. Skruva applikatorn toppen på. Påsarna av glaspärlor kan köpas hos din lokala bilverkstad och flera butiker. En påse av pärlor bör placeras i varje däck.
3

Placera plaströret som medföljer applikatorn över avslöjats ventilen. Placera den andra änden av plaströret på applikatorspetsen.
4

Häll glaspärlorna in i ventilskaftet, långsamt. Applikatorn röret är smal nog att pärlorna kommer att gå i en-för-en. Fortsätt hälla tills applikatorn är tom. Om någon av glaspärlor fastna i ventilen, bara peka den att släppa.
5

Skruva ventilkåpan på ventilen. Glaspärlorna nu balansera däcket. Upprepa stegen ovan för var och en av de återstående däcken.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tire-maintenance/101764.html

Previous:
Next:

Tire underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.