Svenska Bil >> bil underhåll >> Tire underhåll >> Content

Hur man hittar det bästa priset på bildäck

Underhåll av din bil kan bli dyrt. En av de högre kostnader ersätter slitna däck. Om du gör lite surfning och köpslående, kan du få däck för ett anständigt pris. Den här artikeln beskriver hur du hittar bästa pris på däck. Instruktioner
1

Först måste du hitta storleken på däck dina behov. Storleken kan hittas på sidan av däcken. Det kommer att skrivas så här, P215 75R 14. Nu när du vet storleken på däcket som är närvarande på bilen, kan du forska om en annan storlek passar. Att få en annan storlek på däcket kan betyda att spara lite extra pengar.
2

inte köpa däck som kommer att överleva din bil. Om du har en bil med 200 tusen miles på det, du förmodligen inte vill köpa en 75 tusen mil däck. Du investerar alldeles för mycket till något som har potential att bryta ner. Håll dig till en 45 eller 55 tusen mil däck.
3

Shoppa runt. Du kan hitta bra priser på nätet, och i det lokala området. Ta reda på om du har ett däck återförsäljare som handlar med defekta däck. När jag säger fel, menar jag en storlek trycktes på däcket som egentligen inte stämmer däcket. Eller ett däck som har varumärket felstavat på sidan. Du vill verkligen inte ett fysiskt skadade däcket.
4

Håll dig borta från regummerade däck. Regummering eller köpa ett regummerat däck är inte värt risken. De är ungefär samma pris, kanske lite billigare, men är av dålig kvalitet.
5

När du har beslutat om ett däck, kolla recensioner. Kontrollera konsument recensioner på däcket så att du vet att du får en kvalitetsprodukt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tire-maintenance/100945.html

Previous:
Next:

Tire underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.