Svenska Bil >> bil underhåll >> Tire underhåll >> Content

Avyttring av däck i Colorado

Omhändertagande av uttjänta däck i Colorado är ett område som inte helt regleras av Colorado regeringen. Däremot har regeringen, i form av fast avfall enheten, licens och reglera anläggningar skrot däck och däck agenter återvinning. Omhändertagande av uttjänta däck i allmänhet lockar en avgift, som varierar beroende på om det bolag som godtar däcken säljer nya däck eller inte. Däck kan antingen skrotas och återvinnas för deras material eller säljas om de fortfarande är lämpliga för användning på väg. Saker du behöver
Transportation Internet Business till anläggningen avfall däck
Avgifter för återvinning
Visa fler instruktioner
1

Undersök däcken för att se om de är fortfarande lämplig för användning på väg. Kontrollera mönsterdjup och integriteten för däcket. Om de är olämpliga för ändamålet, kan du skrota däck för återvinning i strimlor för användning på vägytor eller ens som en alternativ energikälla till fossila bränslen. Däck olämpliga för användning på väg kan också regummeras och återanvändas.
2

Ta reda på om du behöver de insamlade däcken eller om du kan transportera dem till avfall däck samling agent. Vissa avfall däckföretag, såsom Front Range Tire Recycle i Sedalia, kommer att samla in däck för dig.
3

Hitta en godkänd anläggning avfall däck i ditt område. Detta kan vara en återförsäljare av nya däck som kommer att acceptera dina gamla däck. Vissa företag kan ha möjlighet att återförsälja användbara däck eller regummerade de gamla däcken. Du hittar en förteckning över godkända däck dumprar på Colorado Institutionen för folkhälsa och miljö hemsida som administrerar programmet Waste Däck för Colorado.
4

Load fordonet, se till att golvet i bagageutrymmet eller Hytten är täckt för att förhindra skador från de gamla däcken. Alternativt, ordna en tid för att samla in däcken. Under tiden, förvara dem under tak eller på en solig plats för att avskräcka myggor avel i vatten samlas inuti däcken.
5

Betala avgiften för en dollar på varje däck till återförsäljare av nya däck som på uppdrag av delstaten Colorado. Tjugofem föräldrar av detta går till slutanvändaren återvinningsanläggning. Avgifterna varierar för avfallsanläggningar däck som inte säljer nya däck, kan du ordna avgiften via telefon, med avgift beroende på parametrar såsom mängden av däck och avståndet för insamling från anläggningen.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tire-maintenance/101843.html

Previous:
Next:

Tire underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.