Svenska Bil >> bil underhåll >> Tire underhåll >> Content

Hur man förhindrar punktering

Den plötsliga tömning av ett däck under körning är känd som en punktering. Om detta inträffar när du kör , kan det leda till en allvarlig olycka som kan visa sig ödesdigert . Många människor vet inte hur man på ett säkert sätt hantera en punktering när den inträffar , så det är bäst att förhindra att det händer alls . Instruktioner
1

Kontrollera lufttrycket en gång i månaden. Lågt däcktryck kan leda till punktering . Köp en mätare däcktryck och regelbundet sätta luft i däcken om de blir låg .
2

Undersök däcken efter någon form av trauma . Om du träffar en trottoarkant eller kör över ett objekt i gatan , tar sig tid att kontrollera däcken . Om du märker några oegentligheter med däcken , ta bilen till en mekaniker . Addera 3

Keep up - to-date på återkallelser . Anmäl dig för att informeras om eventuella återkallelser för dina däck . Detta kan låta dig veta om företaget har upplevt några problem med blowouts i det förflutna .
4

Byt slitna däck . Kraftigt slitage är en annan anledning till att ett däck plötsligt kan tömmas .
5

Få dina däck regelbundet inspekteras . En mekaniker kan inspektera dina däck och låta dig veta om de är slitna , lite på trycket eller behöver bytas . Stanna på toppen av din däck underhåll kommer att förhindra eventuella framtida däck blowouts .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tire-maintenance/100811.html

Previous:
Next:

Tire underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.