Svenska Bil >> bil underhåll >> Tire underhåll >> Content

Hur man kan eliminera Överlast RV Tire

husvagnar är stora fordon som ägarna ofta kommer ladda med allt inklusive diskbänken. Den enorma mängden vikt och trycket på en RV däck kan orsaka allvarliga skador på däcket. I själva verket är den ledande orsaken till RV däckskada överbelastning. Det är viktigt att förhindra att däcket överbelastas att spara pengar och hålla dig och din RV köra säkert, så följer du dessa steg. Instruktioner
1

Känn din RV. Det bästa sättet att förhindra däck överbelastning är vet exakt hur din RV fördelar vikten och vilken typ av last fordonet och däcken kan säkert tåla. Läs din RV bruksanvisningen noggrant och, om du behöver ytterligare information, kontakta både RV och däcktillverkare.
2

Kontrollera däcken. Rätt däck underhåll är ett tillförlitligt sätt att förebygga däck överbelastning. Kontrollera att däcken inte är skadade och är pumpade till sina föreskrivna nivåer. Kontrollera lufttrycket regelbundet och före långa resor. Se till att däcken är kalla när du kontrollerar trycket.
3

Väg fordonet ordentligt. Även om du tycker att den bruttovikt av din RV är väl under den av fordonets högsta, kanske RV lider fortfarande däckskada. Du måste väga varje axel änden av RV separat för att fastställa att varje däck är under en lämplig belastning. Även om detta kan ta extra tid och arbete, kommer det att spara dina däck från överbelastning.
4

fördela vikten ordentligt. Även om du är en tusen pounds enligt bilens totalvikt, om majoriteten av RV vikt är på ena sidan av fordonet, då chanserna för däck överbelastning är kraftigt förhöjd. Gör ett diagram som itemizes hela objektet i RV och deras vikt (och glöm inte människor) och sprida vikten runt fordonet för att förhindra överbelastning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tire-maintenance/100812.html

Previous:
Next:

Tire underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.