Svenska Bil >> bil underhåll >> Tire underhåll >> Content

Hur du köper Vinterdäck

Att bo i områden som upplever årstidernas växlingar kan vara en underbar livserfarenhet med de vackra höstlöven och de första knoppar av våren. Dock vet alla som har genomlevt vinterns bittra kyla med snöstormar och isiga vägar som förberedelse för de kyliga månaderna är avgörande för säkerheten. Utrusta din bil med rätt vinterdäck kan hjälpa dig att resa utan incidenter. Instruktioner
1

Vet att det finns en skillnad i säkerhet betyg. Granska konsumentundersökningar för att jämföra säkerhetsfrågor som inkluderar hantering och bromsning. När du hittar några märken som är lika i dessa områden, ytterligare kontrollera studierna för betyg på slitbanan slitage, buller, komfort och rullmotstånd för att göra ditt beslut.
2

Review tillverkarens garantier. De flesta garantier inte ger täckning för skador som uppstår från vägförhållanden såsom gropar. I allmänhet ger de täckning endast för normal landsvägskörning slitage.
3

investera lite tid i jämförelse shopping. Priserna för vinterdäck avvika med återförsäljare samt region. Utnyttja Internet, klubbar och varuhus förutom däck återförsäljare.
4

Köp en uppsättning av fyra, inte två. För att maximera bilens styrning kapacitet och stabilitet, installera identiska vinterdäck på alla hjul. Att köpa och installera vinterdäck för endast två hjul kan förändra bilens köregenskaper och hindra säkerheten.
5

Leta efter toppig berg och snowflake. Detta är symbolen för däck som gått industrin tester och uppfyller snö normer traktionskrav.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tire-maintenance/100808.html

Previous:
Next:

Tire underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.