Svenska Bil >> bil underhåll >> Tire underhåll >> Content

Hur man lagrar Däck Outdoors

I avsaknad av en källare eller garage, kanske du behöver lagra däck utomhus. Däck bör förvaras på en sval, mörk plats för att stanna i gott skick. Genom att följa dessa instruktioner, kan du simulera en sval, mörk plats utanför och förvara dina däck på rätt sätt från säsong till säsong. Saker du behöver
Tunga väskor gräsmatta sopor
silvertejp
betongsten, 3 till 4
Piece of 3/4 "plywood minst lika stor som diametern på däcken

Visa fler instruktioner
1

Infoga varje däck i sin egen tunga gräsmatta sopsäck. Dessa påsar är tjock och ogenomskinlig. De kommer att hålla dina däck säker från UV-strålar, som bryter ner däcken snabbare. De kan också hålla dina däck torr. Tape varje påse väl tillsluten för att förhindra luft från att komma in
2

Placera varje betongblock i en skuggig och torr plats. toppar av betong block bör vara i nivå med varandra. Om marken är ojämn, kan du behöva gräva hål för en eller flera av de betongblock i syfte att göra dem i nivå med varandra.
3 < p> Placera bit plywood ovanpå betongblock. bit plywood skapar en jämn bas för dina däck att vila på. Det fungerar också som en extra barriär mot vattnet och marken.
4 < p> Stapla dina däck symmetriskt på toppen av plywood. Varje månad eller så, rotera dina däck så att däcket på botten rör sig upp till toppen. Om du inte rotera dem, kommer däcket på undersidan blir missbildade över tid från att behöva bära tyngden av de andra däcken.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tire-maintenance/101188.html

Previous:
Next:

Tire underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.