Svenska Bil >> bil underhåll >> Tire underhåll >> Content

Hur man behandlar Trailer däck för att förhindra röta

Många människor som egna vagnar inte använder dem på regelbunden basis . Eftersom däcken på en släpvagn inte nödvändigtvis roteras på en regelbunden basis , kan de bli torra ruttnade . Torr röta är en process som äter bort däckets gummi , och orsakar däcket blir instabil. Flitig hand om släpvagn däck kan förhindra röta . Instruktioner
1

se till att du använder en högkvalitativ trailer däck .
2

Titta på däcksidan för att fastställa korrekt lufttryck . Fyll däcken till det lufttryck medan däcken är kalla - innan du bogsera din släpvagn . Kontrollera lufttrycket varje gång du använder vagnen .
3

Använd inte rengöringsmedel eller något petroleumbaserad på däcken , eftersom de skadar skyddande vax som tillverkarna använder på däck .
4

Däck som är stilla under långa perioder bör torkas av med en produkt som 303 Aerospace Protectant eller Eimann Fabrik Black Opal Dressing , finns på RV butiker . Dessa förband skyddar däck från elementen .
5

Använd däcken på en regelbunden basis , även om det är bara att rida runt kvarteret , för att förhindra platta fläckar på däcken och att hålla dem i form .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tire-maintenance/101277.html

Previous:
Next:

Tire underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.