Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Klädsel >> Content

Hur tar jag bort Pontiac Prydnadslist?

Med tiden kan Pontiac trim gjutning blir lös eller skadad, att du måste ta bort panelen för att ersätta den med en ny panel remsa eller lämna bort det till en mindre dekorativt utseende. Ta bort trim gjutning från en Pontiac är ett relativt enkelt jobb som kan fyllas i ditt hem utan någon dyr utrustning. Den mest tilltalande del av denna process är att du kan slutföra uppgiften utan att skada bilen. Saker du behöver
Värmekanon oljebaserade rengöringsmedel
Tvättsprit
Interiör panel bildörr drar Tool Review gamla trasor
Visa fler instruktioner

1

Applicera värme till trim gjutning med värmepistol. Du vill i första hand fokusera på den tejpade område där listen fäster till bilen för att smälta limmet. Applicera värme för fem till tio minuter för att fukta limmet.
2

Lyft dörrlisten bort från bilen försiktigt och fyll undersidan med oljebaserade rengöringsmedel. Låt limmet absorbera renare i fem minuter och lyft försiktigt bort luckan.
3

Skrapa bort kvarvarande klister remsa med en invändig bildörr panel drar verktyget. Undvik att repa dörren till bilen och sätter panelen drar verktyget direkt i självhäftande remsan som du skrapa bort det.
4

Torka eventuellt kvarvarande klister från dörren med en gammal trasa indränkt med oljebaserade renare. Gnid in en cirkelrörelse för att lyfta bort kvarvarande klister.
5

Rengör dörren med tvättsprit. Torka bort eventuellt kvarvarande bor med en gammal trasa.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-upholstery/123626.html

Previous:
Next:

bil Klädsel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.