Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Klädsel >> Content

Hur man reparerar en läder sits i en 1999 Suburban

1999 års Suburban kom med tyg eller läder säten. Om du fortfarande kör en av dessa runt, är chansen att lädret behöver viss uppmärksamhet. Du kan återställa dem till som ny med några enkla verktyg. Saker du behöver
läderrengöring Vita mjuka trasor
Läder balsam
Saxar
Läder patch
Läder lim
Läder filler
skinnfärgen

Visa fler instruktioner
1

Spray sitsen med en läderrengöring. Låt det sitta i ungefär en minut. Gnid renare i lädret med en mjuk trasa i cirkulära rörelser. Fortsätt att rengöra lädret genom besprutning med rengöringsmedel och torka av ytan tills trasan inte längre blir grå med smuts och olja. Låt det torka i en timme.
2

Torka områdena kring de brott eller sprickor med denaturerad alkohol för att förbereda ytan för lappning. Lädret patch och filler fungerar inte så bra med en oljig eller smutsig yta.
3

Trimma alla lösa fibrer från hela tår. Skär en läder patch 2 inches större än tår i en stor oval form. Detta hindrar kanterna på plåstret från skalar upp och återuppta tår.
4

Sätt plåstret under tår och limma den på plats med läder lim.
5

Fyll hål mellan lappen och den ursprungliga läder med läder fyllmedel. Tryck en läder-grain lapp över filler för att ge den strukturen på den ursprungliga läder. Låt balsam torka i två timmar.
6

arbeta lite skinnfärgen i ytan av fyllmedel med fingrarna. Ha en latex handske för att hindra färgen från blötläggning i fingrarna. Använd en färg som matchar originalet. Låt färgen att torka i två timmar.
7

Arbete en liten mängd balsam över det reparerade området för att mjuka upp läder och skinn sömmen mellan lappade området och originalet. Skick resten av sätet för att återställa mjukhet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-upholstery/123568.html

Previous:
Next:

bil Klädsel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.