Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Klädsel >> Content

Hur man tar bort de inre dörrpanelerna av en Beetle

Många kör fortfarande och återställa äldre luftkylda Volkswagen Skalbaggar. Skalbaggen dörrpaneler gjordes från masonit, som tenderar att förvränga och spricka med tiden, särskilt om det utsätts för vatten. Replacement paneler finns tillgängliga och kan dramatiskt förbättra utseendet på insidan av din klassiska "Bug". Ta bort de befintliga panelerna är ganska enkel, förutsatt att lämpliga åtgärder följs. Saker du behöver
liten spik
Hammer
Putty kniv med 45 graders vinkel spets
Visa fler instruktioner
1

bort fönstret och vevar dörr. Det finns en stor fjäder för varje vev precis bakom dörrpanelen, som innehar veven tätt mot dörrpanelen.

Notera plastkrage belägen bakom varje vev, där veven kommer in i dörrpanelen. Tryck kragen mot dörrpanelen att exponera basen av veven. Lokalisera metall stift vid basen av veven, sedan in spetsen på en spik i detta stift. Knacka spiken lätt med en hammare för att driva ut stiftet på andra sidan av veven, dra veven bort från dörren panelen för att ta bort det. Vara noga med att inte förlora stiftet.
2

Använd spackel för att koppla klippen som håller dörrpanelen till dörren. Sätt i spackel mellan dörrpanelen och dörren med kurvan av spackel som vetter mot baksidan av dörrpanelen. Tryck handtaget av spackel mot dörren för att driva dörren panelen bort från dörren och för att frigöra klämman. Upprepa processen runt alla fyra hörnen av dörrpanelen, eftersom det finns flera klipp.
3

bort dörrpanelen. Dörrpanelen vilar på toppen av en metallhållare inuti dörren. För att ta bort panelen, ta tag i panelen vid dörrhandtaget, lyft sedan upp på handtaget för att koppla bort den från metallkonsolen. Dra luckan bort från dörren för att slutföra borttagningen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-upholstery/123311.html

Previous: No
Next:

bil Klädsel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.