Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Klädsel >> Content

Hur man reparerar vinylsäten

vinylsäten är lätta att rengöra, och de är estetiskt tilltalande också. Det enda problemet med vinyl är när det revor eller tårar. Merparten av tiden, kan du behöva helt enkelt byta ut hela vinyl täcker helt och hållet. Men om det är en tunn reva i vinyl, kan du korrigera det på egen hand utan att behöva byta ut den helt eller behöver en professionell hjälp. Saker du behöver
Sax
Vinyl patch
Vinyl färglägga färgämne
Vinyl bindemedel eller lim
Visa fler instruktioner
1

Titta på tår och avgöra om den är tillräckligt liten för att lappa och inte tillräckligt stor för att behöva bytas ut. En lång, smal tår kan lagas, men det kommer att bli svårt om det är längre än ett par inches.
2

Skär runt kanten på rip om det är hål-formad. Att göra det även på alla sidor kommer att låta dig klippa en enda runda lappar av vinyl som täcker hålet jämnt utan taggiga kanter hålet visar på sidorna.
3

placera pjäsen av skuren vinyl över tår, och tryck försiktigt i sprickan eller hålet. Detta kommer att försäkra tår kommer att fyllas och täckas helt.

Du kan behöva färga vinyl patch med vinyl färg om den inte exakt matchar vinyl som du ansluter den.
4

Lyft upp kanterna på vinyl plåstret och applicera en tunn mängd vinyl lim runt kanterna. Använd även en tunn linje av lim på vinyl sätet. Limmet kommer binda till sig själv när plåstret appliceras på vinyl sätet. Applicera inte lim på mitten av plåstret

. Det kommer att göra det för att hålla sig till fyllningen inuti vinyl sätet när den placeras över tår. Du vill bara det vinyl som skall knytas till vinyl, inte det stötdämpande undertill.
5

Låt limmet torka i 24 timmar innan sitter på sätet eller utsätts för tryck på det reparerade området.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-upholstery/123379.html

Previous:
Next:

bil Klädsel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.