Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Klädsel >> Content

Hur hittar man den Interiör färg på bilen för min BMW

Interiören i din BMW kan se helt enkelt beige till dig, men om du skada något och behöver byta alla paneler eller klädsel du kommer att upptäcka att hitta en perfekt match får vara svårare än du förväntat. BMW, som de flesta tillverkare har gjort små förändringar i både den inre och yttre färgalternativ på sina fordon genom åren. Om du vill hitta en exakt färgmatchning för din panel eller klädsel, måste du hitta namn och antalet nyansen används i just din bil. Instruktioner
1

Titta på din instruktionsbok för att upptäcka märke, modell och årsmodell på din bil. Du kommer inte att kunna bestämma färg på insidan av din bil utan denna information.
2 p Om du inte har den ursprungliga bruksanvisningen, titta under din baksätet för bilens bygga plåt. Utbyggnaden arket är som din BMW visa deras födelsebevis och har all information om färg namn och nummer, optioner som bilen byggdes med och alla andra detaljer i bilens tillverkning. Utbyggnaden arket bör vara en liten, rullas upp papper. Interiören färg listas bredvid det tyska ordet "Polst." Under huven eller längs förarsidans dörr
3

titt om du inte kan hitta bilens bygga plåt. För vissa modeller kan du hitta ett klistermärke på någon av dessa platser som visar namn och nummer för både exteriör och interiör färger av bilen.
4 p Om fortfarande behövs, kontakta en lokal BMW återförsäljare och förse dem med bilens Vehicle Identification Number (VIN). Återförsäljaren ska kunna berätta exakt vad färgen på insidan av din bil är. Om den första återförsäljaren vägrar att hjälpa dig, ring några andra återförsäljare tills någon är villig att ge dig denna information.
5

Ange de sista sju siffrorna i ditt VIN i Mitsuhiko Kanekatsu s BWW VIN Decoder ( se Resurser) om du inte kan hitta bygg plåt och ingen återförsäljare hjälper dig. Du bör kunna hitta din ursprungliga färg på insidan på detta sätt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-upholstery/123627.html

Previous:
Next:

bil Klädsel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.