Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Klädsel >> Content

Hur man reparerar cigarett brännskador i en Headliner

Cigarette burns finns ofta på headliners av bilägare som röker inne i sina fordon. Värmen av cigaretten kan singe den tunna headliner materialet nästan omedelbart, och det är väldigt lätt att stöta en cigarett mot tyget med en enkel handling som knackar aska ut genom fönstret. Du kan reparera dessa irriterande små hål utan att byta hela innertaket, men hålet kan förbli något synligt. Saker du behöver
Tyg
Tyg färgämne
Färgpennor
Sax
tyg lim
Velour täckfärg
Visa fler instruktioner
1 < p> Utvärdera huruvida headliner skum är synlig genom cigarett bränna. Såvida headliner utsattes för en tänd cigarett bränna ett tag, är detta osannolikt. Om hålet är mycket liten, som ersätter innertaket är onödig. Men om det finns många hål du kan behöva skära bort tyget och ersätta headliner skum i detta område.
2

Välj en bit tyg som matchar din headliner så nära som möjligt. Detta är avgörande för en lyckad reparation och kanske vissa hand-dör för att få färgerna att matcha bra.
3

kopiera någon behövde konsistens genom att rita på tyget med en färgpenna. Om din headliner presenterar en design, som ett kritstreck, kan du fylla i denna design med hög kvalitet akvarell ritar. Detta kommer att ytterligare dölja din reparation.
4

Klipp tyget till endast ungefär en fjärdedel tum större än cigarett bränna hål. Om du skapar en alltför stor patch området kan bli mer märkbar än själva hålet. Placera tygstycket över hålet för att kontrollera passform och färg innan något lim.
5

Fäst plåstret med tyg lim. Låt det torka oavbrutet i minst en timme. För att hjälpa till att hålla plåstret på plats applicera ett lager velour topplack till lappen. Detta kommer att hjälpa den blandas med resten av innertaket.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-upholstery/123591.html

Previous:
Next:

bil Klädsel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.