Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Klädsel >> Content

Hur man gör Bilbarnstolar Mjukare

När du har att spendera en hel del tid bakom ratten i din bil, gör ett bekvämt mjuk bilbarnstol skillnaden mellan att resa i lyx och bara göra det till din destination. För extra komfort, utför regelbundet underhåll på din bil stolens yta och dra nytta av tillbehör. Du kan lägga till extra mjukhet med vanliga säten vuxen bil, babyskydd och bältesstolar. Saker du behöver
Leather Cleaner Review skinn balsam
täcker
sittdynor
Brandklassade skum med hög densitet
Brandklassade vadd
tyg
Sax
Symaskin
Visa fler instruktioner
Mjukare bilsäten
1

Ren och skick bilens lädersäten. Rengör dem med en läderrengöring, sedan massera läder balsam i sätena. Dessa leveranser kommer inte bara förnya och återställa dina lädersäten, kommer de också göra dem mjukare.
2

Byt skumstoppning insidan av sätet för att göra det mjukare. Detta kräver professionella bilklädsel färdigheter. Om du inte kan göra jobbet själv, anlita en professionell bil re-tapetserare för att återställa dina bilsäten till sin ursprungliga dämpning.
3

Sy sittdynor för att bygga upp en bilbarnstol som har förlorat en del av sin skumstoppning. Detta kommer att rädda dig från att behöva spendera pengar på att ha dina bilsäten återställd. Gör kuddar till tjockleken du vill använda hög densitet skum. Svep in den i batting, och täck den med en anpassad tyg sittunderlag.
4

Köp extra mjuka klädslar. Vissa säte täcker täcker hela sitsen området, inklusive rygg och nackstöd, medan andra bara täcker stolens bas. Mjuk sittdynor gjord med skum, vadd eller en tröst gel kan avsevärt öka din komfort nivå medan du sitter i en bil. Addera Mjukare baby och bältesstolar
5

Ta bort befintliga bilbarnstol täcka, och göra ett mönster av bilens stolens form.
6

Skär ut ett lock och uppbackning för bilbarnstolen med brandklassad möbeltyg regleras för användning i en bilbarnstol, eller använda den befintliga locket och helt enkelt återställa det.
7

Sy locket ihop bitarna för att göra omslaget. Vrid locket bilbarnstolen inifrån och ut.
8

Klipp ut brandklassade skum och vadd med sax, och sätt in det i bilen sittunderlag. Sy den stängd, sedan sy ihop öppningarna för säkerhetsbälten att passera igenom.
9

Placera bilen eller bältesstol täcker i sin bas, och fäst den på plats med bilbarnstolen ram.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-upholstery/123503.html

Previous:
Next:

bil Klädsel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.