Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Klädsel >> Content

Hur får Gum Off Säten Cloth Car

Gum fastnat på något är en rörig situation att hantera. Att ha den på din trasa bilstol kan inte bara förstöra en bil interiör men hålla sig till alla som använder sätet från den tidpunkten. Ta bort gummit är nödvändigt, men förstör klädseln är inte ett alternativ. Modern tuggummi är en gummi-baserad produkt, så borttagning av kränkande glob är möjlig. Manuellt arbete får de flesta av utfört arbete och rätt renare kan göra resten. Saker du behöver
Ice
Blunt skrapa (plast är bäst) katalog Sponge
Vinäger
Kemtvätt vätska eller fläckborttagningsmedel
Visa fler instruktioner

1

Ansök is till tandköttet tills materialet är hårt och fast. Oroa dig inte om något vatten smälta som inträffar det inte kommer att påverka avlägsnandet eller skada tygklädsel bilbarnstol.
2

Skrapa härdade gummit med den trubbiga skrapa bort det. Som bitar kommer gratis återanvända isen att hålla tandköttet hårt. Fortsätt att skrapa fram så mycket tuggummi tas bort som möjligt. Du bör kunna få alla tandköttet material från ytan på detta sätt och har bara en fläck eller smeta kvar att rengöra.
3

Blötlägg en spets svamp i ättika och blot Återstående fläck från tandköttet med svampen dricks. Njut av vinäger med hushållspapper och återigen använder skrapan för att ta bort material eller fibrer kvar på duken bilbarnstol tyg. Om inget annat än en olje fläck eller fläcken kvarstår kan du rengöra duken sätet och slutföra processen. Om tuggummimaterial fortfarande använda ättika igen tills inget mer tuggummi kommer gratis.
4

Dab eller spray kemtvätt vätska eller spotter på den återstående fläcken. Denna produkt är tillgänglig i mataffären rengöring mittgång eller byggvaruhus. Blot fläcken att ta bort vätskan och torr. Använd vätskan enligt anvisningarna så att inte skada tyg på sitsen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-upholstery/123522.html

Previous:
Next:

bil Klädsel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.