Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Klädsel >> Content

Hur man tar bort Crayon Från bilstol

Färgläggning med kritor i en bil håller barnen sysselsatta i timmar. Tyvärr gör Crayon inte alltid stanna på målarbok. När Crayon märken hamna på bilstol, de är flyttbara. Kritor är gjorda av en vaxartad substans som genomsyrar djupt in klädsel, och speciella tekniker krävs för att dra vaxet från ytan. Med hjälp av dessa tekniker och vissa produkter som gör att du kan ta bort Crayon från bilstol. Saker du behöver
Spoon
förlängningssladd Flighter Iron
Pappershanddukar sälja Grease-skärande diskmedel tvål
Rags nära Old tandborste
Handdukar

Visa mer instruktioner
1

Skrapa härdade Crayon från bilstol med en sked.
2

Anslut ett järn till en förlängningssladd tillräckligt länge för att du ska nå bilens klädsel, och vrid järn till lägsta värmeläget. Rum två till tre vita pappershanddukar över Crayon fläcken.
3

Glide järnet försiktigt över pappershanddukar. Värmen från järn smälter Crayon och gör det möjligt att absorbera in i pappershanddukar. Kontrollera pappershanddukar som Crayon fläckar släpper in dem, och ersätta handdukar när de blir mättade. Fortsätt att glida järnet över pappershanddukar tills Crayon vaxet stoppar blödning.
4

Applicera en droppe av fett-skärvätska diskmedel tvål till en gammal tandborste och skrubba fläcken.

5

Dab på fläcken med en vatten-fuktad trasa, lyfta den återstående Crayon märket från bilens klädsel. Tryck torra handdukar i sätet för att underlätta torkningen. Lämna bilen dörrar öppna tills stolen torkar helt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-upholstery/123465.html

Previous:
Next:

bil Klädsel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.