Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Klädsel >> Content

Hur Ren King Ranch Seats

Ford F-150 Lariat King Ranch Edition är utrustad med flera uppgraderingar, däribland en tvåtons-lack och läder säten. Lädret som används för denna specialutgåva lastbilen kommer från en Texas boskapsranch som också gör high-end sadlar. Som med alla skinnklädsel, kan sätena i en King Ranch edition blivit smutsig och behöver rengöras. Denna rengöring kan göras hemma med några billiga produkter. Saker du behöver
mjuka handdukar
Water
Mild läderrengöring
Bomullspinne
Läder balsam
Visa fler instruktioner
1

Soak en mjuk handduk med vatten. Vrid ur handduken för att ta bort det mesta av vätskan tills handduken är fuktig, inte blöt.
2

Täck en del av den våta handduken med mild läderrengöring, som kan köpas på flera fordonsindustrin leverans butiker . Addera 3

gnugga försiktigt sätet med läderrengöring.
4

Torka bort rengöringsmedlet med en fuktig handduk. Ta bort eventuella läderrengöring som kan ha trängt under sömmarna med en bomullspinne.
5

omedelbart torka av sätena med en mjuk handduk.
6

Upprepa reningsprocessen , om så är nödvändigt. Gnid några svåra fläckar mer kraftfullt med läderrengöring att ta bort dem.
7

Blöt en mjuk trasa med läder balsam. Täck hela sätet med ett tunt lager av balsam för att skydda lädret från sprickbildning eller skada. Läderklädsel balsam kan köpas på fordonsindustrin leverans butiker.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-upholstery/123540.html

Previous:
Next:

bil Klädsel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.