Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Klädsel >> Content

Hur man sätter på Seat Skins

Seat skinn kan lägga en riktigt cool look och stil till din bil. De finns i många färger, stilar och mönster. Processen att lossa framstolarna för att installera säte skinn är ganska mycket samma för bilar, lastbilar och stadsjeepar. Men loss baksätet att installera säte skinn är olika för olika typer av fordon. Kontakta bilens serviceavdelning så att du kan få vägledning i loss dina baksätet för att installera dina klädslar. Här lär du dig hur du installerar din sits skinn för dina framsätena. Instruktioner
1

Dra klädseln över den övre delen av din plats. Se till att sömmarna radas upp med sidorna av sätena. Tuck den nedre delen av tyget i springan av sätet tills den når den bakre delen av sätet. Gå till baksidan av din plats för att dra luckan i klädseln tight.
2

Anslut fliken delen av klädseln, som du drog till baksidan av sätet, till den övre del av sätet locket. Skjut överflödigt material i vecken på bilsätet. Addera 3

Skjut sätet huden över botten på bilsätet. Kontrollera att sömmarna rada upp. Tuck i klaffdelen med spännet i springan på sätet bakåt. Gå till baksidan av framsätet att dra fliken snäva. Skjut bältena mot baksidan av sätet under stolen. Från baksidan av sätet, kör bältena genom spännet och göra det ordentligt. Tuck överflödigt material i sätet panelen.
4

Placera klädseln över nackstödet. Den mjuka delen av Velcro bör vara på baksidan av nackstödet, och den grova delen av Velcro bör vara längst fram. När klädseln är på, försegla de två kardborrebanden delarna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-upholstery/123587.html

Previous:
Next:

bil Klädsel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.