Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Klädsel >> Content

Hur man gör Nackstöd Covers

Skadade, blekta eller färgade nackstöd kan få nytt liv med beläggningar du kan göra själv. Utöver de egna alternativ för dig om du gör dina egna nackstöd, avtagbar klädsel gör rengöring och underhåll enkelt. Välj ett tyg som kan tvättas och är tjock nog att täcka den befintliga strukturen av nackstödet. Saker du behöver
Måttband
Muslin
Tyg penna
Sömnad spårvidd
Sax
Raka stift
koordinerande tyg
symaskin
Fabric Hook-and-loop tejp
Visa fler instruktioner
1

bort nackskyddet från sätet. Mät tjockleken av nackstödet på sidorna, topp och botten. Dela varje av dessa individuella nummer i hälften, och sedan lägga en halv tum för sömsmån. Om ditt nackstöd är 3-inches tjock på sidorna, 4-inches tjock i botten och 2-inches tjock på toppen, de mått du behöver för att notera är: 2 inches, 2-1/2 tum och 1-1 /2 inches, respektive.
2

Spåra konturerna av nackstödet på din muslin med ett tyg penna. Justera sömnad mätare genom att skjuta den rörliga markören till det mått du noterade. Placera kanten på sömnad gauge märkt med "1" på den nedre kanten av sidan du spåras på muslin. Använd ett tyg penna för att markera 2 inches ut från den linje du spåras, och fortsätt markeringen 2 inches bort från spåret linjen för resten av nackstödet mönstret.
3

Klipp ut en mall ur muslin för ditt nackstöd. Nåla fast mallen på en vikt bit av tyget du valt för nackstöd omslaget. Klipp ut mallen och, eftersom du vikta tyget, kommer du att ha två jämna tygstycken efter kapning.
4

Hem nedre kanten på varje bit med en halv tum fåll.

5

Placera de två tygstyckena tillsammans med de räta mot varandra. Nåla ihop bitarna för att hålla dem från att flytta under sömnad. Sy runt sida och övre kanterna av höljet, med hjälp av en halv tum sömsmån.
6

Vrid luckan högra sidan ut och anpassa den över nackstöd. Märk tyget där stolparna är på botten av nackstödet. Ta bort locket från nackstödet.
7

Mät avståndet från ytterkanten av locket till den första metallen nackstöd post och skär en bit av en krok-och-loop tejp, såsom kardborreband, till denna mätning. Mät avståndet från den första stolpen till den andra stolpen och skär en annan bit av krok-och-loop tejp till denna mätning. Skär en tredje bit krok-och-loop tejp på avstånd från den andra stolpen till vänster utanför kanten på locket.
8

Sy kroken sidan av hak-och-loop tejp bitar till bakstycket av locket och sedan sy slingan sidan till den främre sidan av kåpan i nederkant.
9

Placera locket på din nackstödet och fäst kroken-och-loop tejp på den nedre kanten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-upholstery/123539.html

Previous:
Next:

bil Klädsel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.