Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Klädsel >> Content

Hur man tar bort unken lukt från Car Klädsel

Bil klädsel utsätts för damm, fukt och, i vissa fall, mat och andra typer av smuts. När detta börjar avklinga på klädsel fibrer, kan en smaklös lukt utvecklas. Även fukt ensam, från spill eller från regn kommer in genom ett utrullat fönster, orsakar en unken lukt om klädseln inte torkar snabbt. En unken lukt på klädsel oftast inte blir bättre med tiden. Det finns saker du kan göra för att lindra denna lukt, dock. Saker du behöver
Klädsel pensel
Vakuum
Tvättmedel
Bucket
Sponge
Bakpulver
Visa fler instruktioner
1

Pensla klädseln med en klädsel borste för att lossa jord från materialet. Dammsug klädseln. Gå över hela ytan med dammsugaren, inklusive alla sprickor och springor där smulor kan dölja.
2

Häll en kapsyl i tvättmedel i en hink med varmt vatten. Använd en svamp för att lätt fuktad och torka hela klädseln.
3

Skölj svampen med vatten och gå över klädseln igen för att avlägsna överskott av tvättmedel. Öppna alla bilens dörrar för att låta klädseln luften ut och torka.
4

Strö en lätt damning av bakpulver på klädseln. Borsta det lätt i stoppningsmaterial med din klädsel borste. Applicera mer bakpulver till klädseln. Lämna det på klädseln över natten, eftersom mattan Wizzard föreslår för att ta bort unken lukt från mattan.
5

Dammsug klädseln följande dag för att avlägsna överskott av bakpulver.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-upholstery/123557.html

Previous:
Next:

bil Klädsel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.