Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Klädsel >> Content

Hur man reparerar Kuddar Car Seat

Klädseln inuti ett fordon kan ta lika mycket slitage som resten av bilen. Till skillnad från de mekaniska funktionerna i bilen, kan reparera klädsel oftast göras utan behov av en mekaniker och en dyr reparation räkningen. Små hål, skivor och jack i tyget av dina kuddar bilbarnstol kan fästas enkelt. Vissa objekt kommer att behövas för din reparation. Du kan hitta alla saker du behöver i en klädsel kit om du har köpt en, eller köpa delarna separat. Saker du behöver
stark tråd
Klädsel nål
Klädsel gel
Tyg patchar
Tinted tätning gel
Visa fler instruktioner
1

Undersök din bil klädsel ordentligt, så du måste veta vilken typ av material du arbetar med. Vinyl, läder och väv blandar alla kräver olika typer av reparationer. Vet vilken typ av skada har skett på klädseln. Processen för att reparera en reva kan vara annorlunda än att reparera ett hål i klädsel.
2

Sy hålet med en tråd som kommer att vara stark nog att hålla ihop den stoppade produkten. Om du inte har en klädsel nål, kan en vanlig nål användas istället, men kan vara svårare att manövrera. Använd en X stygn för att stänga sår i tyget.
3

Applicera klädsel gel över stygn om du arbetar med läder eller vinyl. När gelen har torkat, ska lastrummet i sömmen bli effektivt fast.
4

Reparera hål i tyget genom att tillämpa en tätande gel med en nyans som ungefär matchar tyget. Använd en plan yta verktyg för att jämna ut gelén. Om du äger ett kit klädsel reparation, bör ett verktyg ingå, men kan någon plan yta punkt upp som en nivå tygpatch
5

Cut för att bäst matcha storleken och formen. av skadan. Applicera klädsel gel till undersidan av lappen och plats på det drabbade området. Håll yta mot yta tryck tills limmet fast bundet. Denna metod är ett alternativ till sömnad och används bäst när sår eller reva i klädseln är för stor för att vara fast med en söm ensam.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-upholstery/123536.html

Previous:
Next:

bil Klädsel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.