Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Klädsel >> Content

Hur man tar bort kaffefläckar från Bilstolar

En kaffe spill i bilen kan vara förödande för din inredning om de lämnas obehandlade, men kaffe fläckborttagning metoder kan hjälpa dig att återställa din tyg bilbarnstol till sin ursprungliga färg. Huskurer och kommersiella rengöringsmedel klädsel är både lämplig för borttagning av kaffefläckar från en bils interiör, men det är bra att behandla fläcken så snart som möjligt med gemensamma hushållet leveranser när klädsel renare är otillgänglig. Den typen av inredning kommer att bestämma lämplig rengöringsmetod. Saker du behöver
Vita pappershanddukar
Milt rengöringsmedel
Luddfri handduk
läderrengöring (tillval) katalog Sprayflaska
vit destillerat ättika
Vatten
Sponge
Äggula (tillval) katalog Klädsel renare (tillval)
Visa fler instruktioner
Fläckar på vinyl eller läder
1

absorbera överflödigt kaffe från området med ett vitt papper handduk.
2

Blanda en droppe diskmedel i en kopp varmt vatten och fukta en mjuk, luddfri handduk med blandningen. Sträva efter mer lödder än vatten på handduken eftersom överflödigt vatten kan skada lädret.
3

Torka försiktigt bort fläcken med fuktad handduk, börjar på utsidan av fläcken och arbeta inåt.

4

Torka området, om det behövs, genom blotting den med en pappershandduk. Använd kommersiell läderrengöring och följ tillverkarens anvisningar om fläcken kvarstår.
Fläckar på tygklädsel
5

Blot överskott kaffe från tyget med ett vitt papper handduk.

6

Spraya fläcken med en blandning av en del vit destillerat ättika till två delar varmt vatten blot sedan vätskan med ett vitt papper handduk. Upprepa detta tills fläcken hissar.
7

Blanda en tesked diskmedel med en kopp varmt vatten, om ättika behandling är ineffektiv, och fukta en svamp eller vit handduk med lösningen.

8

Blot fläcken med fuktad svamp för att ta bort det, skölj tvål från sätet med en svamp och rent, kallt vatten. Absorbera eventuella kvarvarande vätska med hushållspapper.
9

Vispa en äggula och gnid in fläcken med en trasa. (Se referenser 2 och resurser 2) Skölj äggulan ut med kallt vatten och torka området med en vit handduk.
10

Rengör fläcken med kommersiella klädsel renare enligt tillverkarens anvisningar om fläcken kvarstår . Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-upholstery/123358.html

Previous:
Next:

bil Klädsel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.