Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Klädsel >> Content

Hur man reparerar fordon Läder

Om lädersäten i ett fordon som inte är väl underhållna, kommer de att vara benägna att sprickor och revor över tiden. Sprickor i en bilbarnstol sänka visuella intryck av en bil avsevärt. Detta kan negativt påverka andrahandsvärdet. Om du inte reparera mindre sprickor, revor och hål som de kan expandera till större revor. Du kan reparera små revor och hål i lädersäten utan att behöva ta bilen till en klädsel specialist, så länge som den omgivande lädret är fortfarande stark. Saker du behöver
läder reparationssats
Visa fler instruktioner
1

Rengör det drabbade området med rengöringsmedel från din läder reparationssats. Rengör inte läder med tvål och vatten. Använd bara korrekt läderrengöring även om du inte använder renare från en färdigförpackad kit.
2

Rengör ytan med en bit fint sandpapper ur satsen. Gnid en förberedelse förening in i området för att göra fyllningen eller plåstret fästa ordentligt till den omgivande läder. Detta tar också bort en beläggning som är på de flesta bil läder.

Klipp bort eventuellt nött läder eller skinn som sticker ut från kanten av brottet. Addera 3

Place en sub-lapp under revan. Detta steg är endast nödvändigt om revan i sätet är stora. Mindre sprickor och djupa märken behöver inte placera en lapp under revan. Skada som en cigarett bränna kommer att kräva en sub-patch.

Klipp en bit från tillhandahållit material som passar i hålet i sätet. Du kan också göra en patch genom att skära en bit tyg från överflödigt material som kommer att vara under bilsätet. Fäst plåstret på plats med läder lim.
4

Fyll i området med läder reparation föreningen. Låt fyllmedlet torr. Applicera ett andra lager av föreningen om den första ansökan inte helt fylla i sprickan eller riva. Detta kommer att vara nödvändigt i djupa hål och brännskador. Applicera ytterligare lager tills du är nöjd med resultatet.

Använd en hårfön på plåstret om du vill påskynda torkningen in mellan skikten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-upholstery/123570.html

Previous:
Next:

bil Klädsel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.