Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Klädsel >> Content

Hur bli av mögel & mögel i Auto Mattor

Nästan alla som köper en ny bil tycker att "ny bil luktar." Denna doft kommer dock att minska och ibland kommer att ersättas av en jolleseglare lukt av mögel eller mögel från en kombination av daglig användning och fukt från skosulor. Detta mögel och mögel kan skapa en mycket obehaglig lukt och kan möjligen orsaka allergi-eller hälsoproblem. Rengöring av mögel och mjöldagg från bil mattor kan göras genom att följa några enkla steg. Saker du behöver
Våt /torrdammsugare
Steam-Dammsug och renare
Auto mattan schampo
Kraftig nylon skurborste
ammoniak-baserade rengöringsmedel (t.ex. Windex)
Vinäger
torra handdukar
Visa fler instruktioner
1

Rengör insidan av bilen noggrant med en våt /torrdammsugare. Vakuum över mögel och mjöldagg fläckar, applicera tryck på pre-ren det drabbade området.
2

Använd en våtdammsugare eller ångtvätt (enligt tillverkarens anvisningar) för att rengöra mattan, en gång mer dammsugning över drabbade områdena. Mattan kommer att vara fuktig efteråt - ta bort mattan och låt den sol-torrt eller, om mattan inte kan tas bort, använd torra handdukar för att dra upp det återstående vattnet
3

Använd. en matta schampo direkt på mögel och mjöldagg fläckar. Scrub kraftigt tills ett rikligt lödder produceras. Spot-torka området med en torr handduk för att kontrollera om mögel eller mögel fläcken är fortfarande synliga. Upprepa detta steg tills fläcken är inte längre synlig.
4

Spray mattan lätt med en ammoniak-baserade rengöringsmedel som Windex och skrubba i kraft. Använd inte koncentrerad ammoniak (om så är fallet, späd med hälften vatten per liter ammoniak).
5

Dammsug mattan gång ordentligt med våt /torr vakuum och låta mattan-lufttorka flera timmar. Spraya sedan mattan lätt med en blandning av tre delar vinäger och en del vatten. Detta kommer att hämma mögel tillväxt i framtiden.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-upholstery/123316.html

Previous:
Next:

bil Klädsel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.